Upoznajte nas

01
Vizija

Tko smo mi?

Zašto se zovemo UnbeEVILable Media? ;)🎞️

Naziv naše agencije, Unbeevilable Media, proizlazi iz temeljne ideje "Unbelievable Media" (Nevjerojatan Medij) – što označava našu sposobnost stvaranja priča koje su nevjerojatne. No, onda smo se odlučili na igru riječima, dodavši "evil" (zlo) u naziv.

Zašto “evil” u našem imenu? Nipošto ne sugerira da smo zli ili loši; zapravo, predstavlja izazov i odgovornost. Živimo u vremenu gdje je moć medija veća nego ikad. Mediji su često bili sudionici i ponekad i pokretači najtežih tragedija i dezinformacija u povijesti. Također, suočavamo se s svakodnevnim ‘fake news’ problemima i manipulacijama. Velik dio medija je pogođen propagandom i pogrešnim informacijama, što otežava razlikovanje istine od laži.

Isto tako, ‘Don’t be evil,’ ili ‘Ne budite zli,’ poznata fraza iz Googleovog kodeksa ponašanja, ističe našu duboku predanost etičkom poslovanju. Mi smo agencija koja prepoznaje moć medija i preuzima odgovornost za etičku i odgovornu upotrebu. Naša filozofija se temelji na stvaranju pozitivnih online iskustava i promicanju istine.

 

02
Tim

Kreativni tim

Katarina

CEO / Specijalist za e-trgovinu, digitalni marketing i brendiranje

Matija

Grafiči dizajner

Antonela

Specijalistica digitalnog marketinga
CEO / Aberto Media

Marko

Dron pilot/snimatelj
03
Vanjski suradnici

Jelena Baraban

CEO @DIAMOND PROJECTS D.O.O.